İçinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle, sadece 2021 yaz dönemi stajları ile sınırlı olması kaydıyla aşağıdaki değişiklikler yapılmıştır:
  1. 2020-2021 Yaz Okulu sonunda mezun olacak öğrenciler yüz-yüze staj imkanı bulamadıkları takdirde, online staj imkânı sağlayan firmalarda stajlarını online olarak yapabilirler.

1. 2020-2021 Yaz Okulu sonunda mezun olması mümkün olmayan öğrencilerimizin stajlarını yüz-yüze yapmaları gerekmektedir.

1. Yaz okulunun bitişi ile Güz Döneminin başlangıcı arasında 20 iş günü staj için yeterli zaman olmadığından (üç iş günü eksik), yaz okulundan sonra staj yapacak öğrencilerimiz stajlarının üç gününü Güz Dönemi içerisine uzatarak aynı firmada yapabilirler.

1. Staj ile ilgili diğer işlemlerin normal dönemlerde olduğu gibi yapılması gerekmektedir.
Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

01.06.2021