Çankaya Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği’nin 21’inci maddesine göre fazladan almış olduğunuz seçmeli dersin/derslerin transkriptten silinmemek şartıyla genel not ortalamasının dışına çıkartılmasına ilişkin talepleriniz için Form 9‘u doldurup 02 Haziran 2021 tarihine kadar bölüm sekreterine (eozer@cankaya.edu.tr) e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

2020-2021 Akademik Yılı Bahar Döneminde fazladan seçmeli ders almakta olan mezun durumundaki öğrencilerimiz ise transkriptten silinmemek şartıyla genel not ortalamasının dışına çıkartılmasına ilişkin taleplerini notlar transkriptte yansıdıktan sonra (25 Haziran 2021) dilekçelerini (Form-9) verebilirler.