×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM
  • 18 Temmuz 2020-16 Ağustos 2020 tarihleri arasında yüz-yüze ve online (canlı) tanıtım programı yürütülmektedir.
  • Her gün 10:00-17:00 saatleri arasında Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüste (Eskişehir Yolundaki Kampüs) aday öğrencilere bölümümüzün laboratuvarları, eğitim programı, öğretim kadrosu, vb. konularda yüz-yüze tanıtım yapılmaktadır.
  • Her gün 10:00, 12:00, 14:00, 16:00 ve 20:00 saatlerinde başlayan beş toplantıda internet üzerinden ZOOM yazılımı kullanılarak online (canlı) olarak tanıtım yapılmaktadır.
  • Online görüşmelerimize katılarak bölümümüz hakkında daha fazla bilgi almak ve sorularını sormak isteyen aday öğrencilerimiz ve veliler https://onlinegorusme.cankaya.edu.tr/ adresinde bulunan formu doldurarak  online (canlı) ZOOM toplantılarına katılabilirler.
Not: Zoom oturumuna katılırken belirlediğiniz kullanıcı adı, online görüşme formunda yer alan ad ve soyad ile aynı olmalıdır.