Bölümüz için açılmış olan Burslu Yüksek Lisans kontenjanı için, üniversitemizde halihazırda tezli yüksek lisans yapmakta olan öğrencilerimiz arasından sınav ile bir bursiyer alınacaktır.

Sınav yazılı ve sözlü olarak, 9 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 10:00’da yapılacaktır. Sınav formatı yüksek lisans programına giriş sınavı gibidir.

Burslu öğrenci giriş koşullarına ve değerlendirme ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Sınava girmek isteyen tezli yüksek lisans öğrencilerimizin 8 Ekim 2019 Salı günü mesai bitimine kadar Bölüm Başkanlığına bilgi vermeleri gerekmektedir.

Burslu öğrencilerin görevleri ve benzeri diğer konular ile ilgili bölüm başkanlığından bilgi alınabilir.