MAKİNA VE MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ

BÖLÜM ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

2016/17 Bahar Döneminde; Çankaya Üniversitesi-Hidromek A.Ş. tarafından 2014 yılından bu yana başarı ile yürütülen “İŞ MAKİNALARI OPSİYON PROGRAMI” protokolü çerçevesinde;

İş makineleri tasarımı ve üretimi alanlarında kariyer yapmak isteyen Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği bölümü 2. sınıf öğrencilerimizin 24 Mart 2017 tarihine kadar;

• www.kariyer.net te yer alan Çankaya Üniversitesi İş Makineleri “Opsiyon Programı Öğrenci Seçimi” ilanına başvuruda bulunmaları,
  • Makina veya Mekatronik Mühendisliği Bölüm Sekreterliklerine; Transkript, Niyet Mektubu*, CV ve fotoğraflarını içeren başvuru evraklarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru yapan öğrencilerimiz Çankaya Üniversitesi ve Hidromek yetkililerinden oluşan bir komisyon tarafından gerçekleştirilecek mülakatlara katılarak opsiyon programına seçilecektir.

Opsiyon programına seçilen öğrenciler, 2. sınıf yaz stajlarını Hidromek' te yaparak iş makinelerini tanımaya başlayacak; 3. ve 4. sınıfta üniversitede iş makinelerine yönelik seçmeli derslerin yanı sıra Hidromek' te  uzun dönem staj ve proje yapma olanağına sahip olacaktır.

* Niyet mektubunun içeriği, el yazısı ve Hidromek İş Makineleri Opsiyon Programında neden yer almak istendiği konularına yer verilmek suretiyle hazırlanmalıdır.

Mekatronik ve Makina Mühendisliği

Bölüm Başkanlıkları