Proje Gruplarını oluşturmak için yeni tercih formları doldurulacaktır. Önceki tercih formları iptal edilmiş olup, Projelerin dağıtımı bu güncel formlara göre yapılacaktır.

Formu indirmek için tıklayın.

Formları imzalı olarak 03.10.2016 pazartesi 12:00 ye kadar Prof. Dr. Kemal İder ( LA01), Asst. Prof. Dr. Ender Yıldırım (LA14) veya Asst. Prof. Dr. Ekin Özgirgin Yapıcı (LA08) ya teslim etmeniz gerekmektedir.

Her öğrencinin bütün projeler için tercih sırasını belirtmesi gerekmektedir. Proje yerleştirmeleri  CUMGPA ve tercih sıralaması göz önünde bulundurularak yapılacaktır.

Tüm projelerin kontenjanı 5 öğrencidir. Kontenjanı dolmayan projeler kapatılabilecektir.

NOT: Hidromek ile ilgili projeler bu yerleştirme esasları göz önüne alınarak yapılmış olduğundan bu formda yer almamaktadır. Bu yüzden İş Makineleri opsiyonu öğrencilerinin form doldurmalarına gerek yoktur.

Proje açıklamaları için tıklayın.