Makine Mühendisliği Bölümü 3. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine

2024-2025 Güz Döneminde; Çankaya Üniversitesi ve Hidromek A.Ş. tarafından 2014 yılından bu yana başarı ile yürütülen “İŞ MAKİNALARI OPSİYON PROGRAMINA” öğrenci alınacaktır.

İş Makinaları Opsiyon Programına, 3. Sınıf öğrencileri kabul edilecektir. İlgi duyan 3. sınıf öğrencilerimizin 25 Ekim 2024 günü saat 17:00’ye kadar;

– Makine Mühendisliği Bölüm sekreterliğine; Transkript, Fotoğraf, Özgeçmiş ve Niyet Mektubundan oluşan müracaat evraklarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

İş Makinaları Opsiyon Programının Avantajları ve Yükümlülükler;

• Zorunlu yaz stajları Hidromek firmasında yapılır,
  • Hidromek firması tarafından ek eğitimler verilir,
  • Mezuniyet projeleri iş makinaları konusunda Hidromek firması ile yapılır,
  • Seçmeli derslerin bazıları bu alanla ilgili derslerden seçilir:
    • (ME402 Sonlu Elemanlar, ME423 Akış Gücü ve kontrol, ME424 İş Makinalarına Giriş)
  • Programı tamamlayan öğrenciler, başta Hidromek A.Ş. olmak üzere, iş makinaları alanındaki firmalarda işe alınmada önceliğe sahip olurlar.