Makine Mühendisliği Bölümü 3. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine

2023-2024 Bahar Döneminde; Çankaya Üniversitesi ve Hidromek A.Ş. tarafından 2014 yılından bu yana başarı ile yürütülen “İŞ MAKİNALARI OPSİYON PROGRAMINA” öğrenci alınacaktır.

İş Makinaları Opsiyon Programına, 3. Sınıf öğrencileri kabul edilecektir. İlgi duyan 3. sınıf öğrencilerimizin 08 Mart 2024 günü saat 12:00’ye kadar;

– Makine Mühendisliği Bölüm sekreterliğine; Transkript, Fotoğraf, Özgeçmiş ve Niyet Mektubundan oluşan müracaat evraklarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

NOT: Opsiyon programına katılan öğrencilerin ME 200 (daha önce yapmamışsa) ve ME 300 stajını uzun süreli olarak HİDROMEK A. Ş.’de yapmaları, bu staj sürecinde bitirme projesi konuları belirlenerek, proje konusu ile ilgili ön araştırma yapmaları, seçmeli derslerden ME402, ME423 ve ME424 derslerini almaları gerekmektedir.

Opsiyon programını tamamlayan mezunlara HİDROMEK A. Ş.’de işe alımlarda öncelik sağlanır.