×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

İş makineleri sektöründe lider konumda bulunan Hidromek A.Ş. ile Çankaya Üniversitesi arasında 2014 yılında imzalanan İş Birliği Çerçeve Protokolü doğrultusunda;

Çankaya Üniversitesinin Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği bölümü 2. sınıf öğrencisi, İş makineleri tasarımı ve üretimi alanlarında kariyer yapmak isteyen başarılı öğrenciler, Çankaya Üniversitesi ve Hidromek yetkililerinden oluşan bir komisyon tarafından gerçekleştirilecek mülakatlara katılarak “İş Makinaları Opsiyon Programına” seçilecektir.

Opsiyon programına seçilen öğrenciler, 2. sınıf yaz stajlarını Hidromek’ te yaparak iş makinelerini tanımaya başlayacak; 3. ve 4. sınıfta üniversitede iş makinelerine yönelik seçmeli derslerin yanı sıra Hidromek’te  uzun dönem staj ve proje yapma olanağına sahip olacaktır. Opsiyon programını başarı ile tamamlayan öğrencilerin Hidromek A.Ş. firmasına işe alımlarında öncelik tanınacaktır. Bugüne kadar Çankaya Üniversitesi Mekatronik ve Makine Mühendisliği bölümlerinden İş Makinaları Opsiyon Programını başarı ile tamamlayan 20’yi aşkın mezun Hidromek A.Ş. firmasında işe alınmıştır.

Kariyet.net üzerinden verilen söz konusu ilana Son Başvuru Tarihi  18.03.2019’dir. Başvuruda bulunan öğrencilerin mülakatları 23 Mart 2019 tarihinde Hidromek A.Ş. firmasının Sincan Organize Sanayi Bölgesinde yerleşik fabrikasında yapılacaktır. Öğrencilerin mülakat tarihinde Hidromek A.Ş’ye ulaşımları üniversitemizce sağlanacaktır.