1. 2021-2022 Yaz Öğretiminde Bölümüzde aşağıdaki dersler açılacaktır.
  • ME 202 Strength of Materials
  • ME 206 Dynamics
  • ME 308 Machine Elements II
  • ME312 Experiment and Measurement

1. Mekatronik Mühendisliği Bölümü tarafında MECE114 Computer Aided Engineering Drawing II dersi açılmaktadır. Bu ders ME114 dersine eşdeğerdir. Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri MECE114 dersini alabilir.

1. İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafında CE270 Fluid Mechanics dersi açılmaktadır. Bu ders ME303 Fluid Mechanics I dersine eşdeğerdir. Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri CE270 Fluid Mechanics dersini alabilir.

1. Başka üniversitelerden almak istediğinin dersin, yerine almak istediğiniz derse eşdeğer olup olmadığının onayını almalısınız. Bunun için, dersin içeriğini eklediğiniz bir dilekçe ile bölümüze müracaat etmelisiniz.